Nej-Firmy
U nás lidé hledají nej firmy. Jste mezi nimi?
V katalogu se nachází 72 714 ověřených firem.

SMITH Com., s.r.o.

Provádíme školení BOZP, audity HACCP a školení hygienického minima.
Dále provádíme poradenství v oboru odpadů.
HACCP
Dle nařízení EU je poviností každého provozovatele restaurace, pivnice, vinárny, bistra, fast foodu, obchodu s potravinami a zeleninou, atd.: mít zpracovaný, funkční a ověřený systém kritických bodů HACCP.
HACCP (zkratka anglického Hazard Analysis and Critical Control Point) je preventivní
postup, který, na rozdíl od tradičních přístupů k zajištění zdravotní nezávadnosti
potravin a pokrmů založených na kontrole produktů, spočívá ve vytvoření
systému kontroly nad procesem výroby, manipulací, surovinami, prostředím, pracovníky
tak, že se vzniku nebezpečí ohrožujících zdraví spotřebitele předchází.
HACCP spočívá v sedmi základních principech:
1. Provedení analýzy nebezpečí
2. Stanovení kritických bodů
3. Stanovení znaků a hodnot kritických mezí v kritických bodech
4. Vymezení systému sledování v kritických bodech
5. Stanovení nápravných opatření
6. Zavedení ověřovacích postupů
7. Zavedení dokumentace
Vypracování HACCP a s tím souvisejících dokumentů a provedení školení je posláním naší společnosti. Spolu se systémem kritických bodů vypracujeme provozní a sanitační řád, atd.
AUDIT HACCP
Audit HACCP je systematické a nezávislé hodnocení úrovně systému kritických bodů a jeho souladu s plánem systému kritických bodů HACCP. Auditor HACCP je osoba kvalifikovaná pro provádění auditů HACCP.
Každá provozovna musí mít systém HACCP zavedený, funkční a ověřený: k tomu slouží audit HACCP. Většina provozoven audituje 1 – 2 x ročně.
BEZPEČNOST PRÁCE – BOZP – ŠKOLENÍ
Provádíme školení BOZP a rozšířeného hygienického minima v gastro provozech.
Základní údaje:
IČ: 28430379
DIČ: CZ28430379
Hlavní město Praha
Barrandova 1920/7
Praha 12 - Modřany
14300
Firemní kontakty:
+420 212 340 137 - kancelář
info@smithcom.cz
http://www.smithcom.cz
Provozní doba:
DLE TELEFONICKÉ DOHODY